Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógytornászok - Budapest képes leírás: Nagyné - Váliné [2. oldal]
részletek »

Gyógytornászok - Budapest: Nagyné - Váliné [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyogytorna.tlap.hu » Gyógytornászok - Budapest
Keresés
Találatok száma - 22 db
Nagyné Beszédes Orsolya

Nagyné Beszédes Orsolya

A mai felgyorsult és stresszel teli világban mind felnőtteknél, mind gyermekeknél felléphetnek olyan panaszok, mint izomfeszülés, izomcsomó, izommerevség, izomfájdalmak. Súlyosabb esetben kialakulhat: mozgáskorlátozottság, erősen görbült nyak, gerincferdüléses görbületek, járáshibák, krónikus és meghatározhatatlan eredetű fájdalom (derék-, hát-, váll-, nyak-, fejfájás stb.) Felnőttek esetében bármely mozgásszervi betegségre, fájdalmak megszüntetésére, gyermekeknél scoliosis, hanyag tartás gyógyítására alkalmas egy új, hatékony gyógytornakezelés. Felnőttek számára egyéni foglalkozásokon lehetőség nyílik e stresszoldó hatású komplex kezelés kipróbálására. Gyermekek számára csoportos foglalkozásokon játékos formában erősítjük izmainkat, megtanuljuk a helyes testtartást és azt, hogyan figyeljünk magunkra.

Relle Éva

Relle Éva

1993 óta a Magyarországi McKenzie Intézet vezetője, a Nemzetközi McKenzie Intézet vizsgázott terapeutája, McKenzie A,B,C,D,E végzettség, Idegmobilicációs és Gerinc stabilizációs tanfolyamok. Szabadság téri gyógytorna-rendelőnkben és a Bazilika melletti gyógytorna-rendelőnkben szívesen segítünk.

Szakács Melinda

Szakács Melinda

Szakács Melinda diplomás gyógytornász-fizioterapeuta vagyok. Gyógytorna rendelőmben állapotához és igényeihez mérten csoportos és egyéni kezelések közül választhat. Külön kérésre otthoni gyógytorna kezelést vállalok. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát. Évről-évre szakmai továbbképzéseken, kongresszusokon veszek részt és tagja vagyok a Magyar Gyógytornászok Társaságának. Munkám során az emberi test és vele a lélek egyensúlyának visszaállítására törekszem. Az aktív gyógytornász-páciens közreműködés segít újra visszaállítani a felbomlott egyensúlyt. Úgy gondolom, hogy a gyógyító munkám során nem csak egy testrészt, egy problémát kezelek, hanem az embert lelki bajaival, félelmeivel együtt. Hiszem, hogy a gyógyítás csak így lehet eredményes.

Egészséges életmód magazin hírek
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással ellentétes - tanácsot, szabályt találhatunk, és ember legyen a talpán, aki ezek között igazán ki tud igazodni. Az egészséges táplálkozás lényegét sokan, sokféleképpen próbálták már meg összefoglalni, hol rosszul, hol jól. A hozzáférhető irodalom is hol jó, hol furcsa, egymásnak ellentmondó tanácsokat ad, sőt néha szakirodalomnak...
7 hatásos energiabomba tavaszra
7 hatásos energiabomba tavaszra A következő tippek nem csak önmagunkra hatnak pozitívan, de párunkra és a családunkra...
A probiotikumok segíthetnek megmenteni a koraszülöttek életét?
A probiotikumok segíthetnek megmenteni a... Nemzetközi tanulmány igazolta, hogy egyes probiotikus baktériumtörzsek napi szedése...
Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft

Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft

Gyógytorna az a fizioterápiás módszer, - reumatológiai, ortopédia, schroth, gerinctorna kezelések - amelyet a mozgásszervi betegségek, mozgásszervi elváltozások, sérülések kezelésére alkalmazunk. A gyógytornáról részletesen itt olvashat. >>Gyógytorna, amely a hátfájás, derékfájás, gerincfájdalom, gerincsérv kezelése konzervatív úton: gyógytorna, gyógymasszázs, McKenzie módszer, McKenzie torna. Egészségügyi magánrendelőnkben, a Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft-nél elérhető kezelések: gyógymasszázs, gyógytorna, gerincsérv, McKenzie, McKenzie módszer, gyógymasszázs, gerincbántalmak, hátfájás, derékfájás, gerincfájdalom, fő tevékenysége a gerinc megbetegedések diagnosztikája, konzervatív kezelése, az esetleges műtétekre való felkészítés és utókezelés.

Váliné Fekete Szilvia

Váliné Fekete Szilvia

Váliné Fekete Szilvia - tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező klinikai gyógytornász, egészségügyi szaktanár. 1989-ben érettségizett a móri Táncsics Mihály Gimnáziumban. 1995-ben végzett a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász-fizioterapeuta szakán. 2008-ban diplomázott a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának egészségügyi szaktanári szakán (MSc). 2003 óta szerkesztője az orvosAneten.hu / orvosiLexikon.hu ismeretterjesztő egészségügyi webportálnak, szakmai vezetője a gyógytornafórum.hu online tanácsadó fórumnak.

Tuti menü