Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógytornászok - Budapest képes leírás: Mozgásdoktor - Váliné [2. oldal]
részletek »

Gyógytornászok - Budapest: Mozgásdoktor - Váliné [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyogytorna.tlap.hu » Gyógytornászok - Budapest
Keresés
Találatok száma - 24 db
Mozgásdoktor

Mozgásdoktor

A célzott mozgásprogramok egy-egy elváltozás, kedvezőtlen állapot megszüntetésére a leginkább hatékony eljárások kiválasztásával. Egyéni diagnózis felállítása után fokozatosan egymásra épülő gyakorlatokkal. Korrekt mozgásszervi diagnózis felállítása és a kezelés menetének megtervezése után közösen haladunk a kitűzött cél felé, állandó visszajelzés és kontroll segíti a munkánkat. Páciensünk aktív tagja a gyógyítás folyamatának!

Nagyné Beszédes Orsolya

Nagyné Beszédes Orsolya

A mai felgyorsult és stresszel teli világban mind felnőtteknél, mind gyermekeknél felléphetnek olyan panaszok, mint izomfeszülés, izomcsomó, izommerevség, izomfájdalmak. Súlyosabb esetben kialakulhat: mozgáskorlátozottság, erősen görbült nyak, gerincferdüléses görbületek, járáshibák, krónikus és meghatározhatatlan eredetű fájdalom (derék-, hát-, váll-, nyak-, fejfájás stb.) Felnőttek esetében bármely mozgásszervi betegségre, fájdalmak megszüntetésére, gyermekeknél scoliosis, hanyag tartás gyógyítására alkalmas egy új, hatékony gyógytornakezelés. Felnőttek számára egyéni foglalkozásokon lehetőség nyílik e stresszoldó hatású komplex kezelés kipróbálására. Gyermekek számára csoportos foglalkozásokon játékos formában erősítjük izmainkat, megtanuljuk a helyes testtartást és azt, hogyan figyeljünk magunkra.

Relle Éva

Relle Éva

1993 óta a Magyarországi McKenzie Intézet vezetője, a Nemzetközi McKenzie Intézet vizsgázott terapeutája, McKenzie A,B,C,D,E végzettség, Idegmobilicációs és Gerinc stabilizációs tanfolyamok. Szabadság téri gyógytorna-rendelőnkben és a Bazilika melletti gyógytorna-rendelőnkben szívesen segítünk.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Szakács Melinda

Szakács Melinda

Szakács Melinda diplomás gyógytornász-fizioterapeuta vagyok. Gyógytorna rendelőmben állapotához és igényeihez mérten csoportos és egyéni kezelések közül választhat. Külön kérésre otthoni gyógytorna kezelést vállalok. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát. Évről-évre szakmai továbbképzéseken, kongresszusokon veszek részt és tagja vagyok a Magyar Gyógytornászok Társaságának. Munkám során az emberi test és vele a lélek egyensúlyának visszaállítására törekszem. Az aktív gyógytornász-páciens közreműködés segít újra visszaállítani a felbomlott egyensúlyt. Úgy gondolom, hogy a gyógyító munkám során nem csak egy testrészt, egy problémát kezelek, hanem az embert lelki bajaival, félelmeivel együtt. Hiszem, hogy a gyógyítás csak így lehet eredményes.

Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft

Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft

Gyógytorna az a fizioterápiás módszer, - reumatológiai, ortopédia, schroth, gerinctorna kezelések - amelyet a mozgásszervi betegségek, mozgásszervi elváltozások, sérülések kezelésére alkalmazunk. A gyógytornáról részletesen itt olvashat. >>Gyógytorna, amely a hátfájás, derékfájás, gerincfájdalom, gerincsérv kezelése konzervatív úton: gyógytorna, gyógymasszázs, McKenzie módszer, McKenzie torna. Egészségügyi magánrendelőnkben, a Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft-nél elérhető kezelések: gyógymasszázs, gyógytorna, gerincsérv, McKenzie, McKenzie módszer, gyógymasszázs, gerincbántalmak, hátfájás, derékfájás, gerincfájdalom, fő tevékenysége a gerinc megbetegedések diagnosztikája, konzervatív kezelése, az esetleges műtétekre való felkészítés és utókezelés.

Hirdetés
Testharmónia

Testharmónia

Szakmai tevékenységünket, egészségnevelő programjainkat különböző alapítványok, fitness, wellness klubok tevékenységeibe integrálva, illetve alkalomszerűen kulturális programokban és televíziós adásokban valósítottuk meg. Programunk résztvevői különböző korosztályú, egészségi és fittségi állapotú felnőttek és gyerekek. Ezen egészségnevelő és mozgásfejlesztő tevékenység végzése közben saját érdeklődési területünknek megfelelően alakítottuk egyéni szakmai utunkat (tánc, sport, gyógytorna, rekreáció) és bővítjük folyamatosan tudásunkat a terápiák és a fejlesztési lehetőségek területéről. Szakmai programjaink körvonalazódásával merült fel bennünk annak igénye, hogy megvalósítsuk saját rekreációs célkitűzéseinket. Célunk egy átfogó, mozgásnevelő, egészségmegőrző és betegség megelőző program kialakítása mozgásos és kulturális programok segítségével. Feladatunknak tarjuk, hogy olyan mozgásprogramokat dolgozzunk ki, amely segítséget nyújt - már a legkorábbi időszaktól, születéstől kezdve a teljes életkoríven át - gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt - a tudatosabb és egészségesebb életmód kialakításában.

Váliné Fekete Szilvia

Váliné Fekete Szilvia

Váliné Fekete Szilvia - tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező klinikai gyógytornász, egészségügyi szaktanár. 1989-ben érettségizett a móri Táncsics Mihály Gimnáziumban. 1995-ben végzett a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász-fizioterapeuta szakán. 2008-ban diplomázott a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának egészségügyi szaktanári szakán (MSc). 2003 óta szerkesztője az orvosAneten.hu / orvosiLexikon.hu ismeretterjesztő egészségügyi webportálnak, szakmai vezetője a gyógytornafórum.hu online tanácsadó fórumnak.

Tuti menü