Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógytornászok - Budapest képes leírás: Nagyné - Váliné [2. oldal]
részletek »

Gyógytornászok - Budapest: Nagyné - Váliné [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyogytorna.tlap.hu » Gyógytornászok - Budapest
Keresés
Találatok száma - 23 db
Nagyné Beszédes Orsolya

Nagyné Beszédes Orsolya

A mai felgyorsult és stresszel teli világban mind felnőtteknél, mind gyermekeknél felléphetnek olyan panaszok, mint izomfeszülés, izomcsomó, izommerevség, izomfájdalmak. Súlyosabb esetben kialakulhat: mozgáskorlátozottság, erősen görbült nyak, gerincferdüléses görbületek, járáshibák, krónikus és meghatározhatatlan eredetű fájdalom (derék-, hát-, váll-, nyak-, fejfájás stb.) Felnőttek esetében bármely mozgásszervi betegségre, fájdalmak megszüntetésére, gyermekeknél scoliosis, hanyag tartás gyógyítására alkalmas egy új, hatékony gyógytornakezelés. Felnőttek számára egyéni foglalkozásokon lehetőség nyílik e stresszoldó hatású komplex kezelés kipróbálására. Gyermekek számára csoportos foglalkozásokon játékos formában erősítjük izmainkat, megtanuljuk a helyes testtartást és azt, hogyan figyeljünk magunkra.

Relle Éva

Relle Éva

1993 óta a Magyarországi McKenzie Intézet vezetője, a Nemzetközi McKenzie Intézet vizsgázott terapeutája, McKenzie A,B,C,D,E végzettség, Idegmobilicációs és Gerinc stabilizációs tanfolyamok. Szabadság téri gyógytorna-rendelőnkben és a Bazilika melletti gyógytorna-rendelőnkben szívesen segítünk.

Szakács Melinda

Szakács Melinda

Szakács Melinda diplomás gyógytornász-fizioterapeuta vagyok. Gyógytorna rendelőmben állapotához és igényeihez mérten csoportos és egyéni kezelések közül választhat. Külön kérésre otthoni gyógytorna kezelést vállalok. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát. Évről-évre szakmai továbbképzéseken, kongresszusokon veszek részt és tagja vagyok a Magyar Gyógytornászok Társaságának. Munkám során az emberi test és vele a lélek egyensúlyának visszaállítására törekszem. Az aktív gyógytornász-páciens közreműködés segít újra visszaállítani a felbomlott egyensúlyt. Úgy gondolom, hogy a gyógyító munkám során nem csak egy testrészt, egy problémát kezelek, hanem az embert lelki bajaival, félelmeivel együtt. Hiszem, hogy a gyógyítás csak így lehet eredményes.

Egészséges életmód magazin hírek
A probiotikumok segíthetnek megmenteni a koraszülöttek életét?
A probiotikumok segíthetnek megmenteni a... Nemzetközi tanulmány igazolta, hogy egyes probiotikus baktériumtörzsek napi szedése több mint felére csökkentette a halálos bélbetegség, a NEC (Nekrotizáló enterokolitisz) kialakulásának esélyét a koraszülöttek körében. Probiotikus baktériumok életmentők lehetnek a koraszülöttek számára - állította a Herald Sun ausztrál újság, amikor a Pediatrics tudományos...
Probiotikum tippek - Az utazók hasmenése
Probiotikum tippek - Az utazók hasmenése A tél beköszöntével elkezdődött az egzotikus utazások szezonja. Érdemes...
A prosztatarák új tesztjével elkerülhető lehet a műtét
A prosztatarák új tesztjével... A prosztatarák új tesztjével elkerülhetővé válhat a műtét azoknál a...
Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft

Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft

Gyógytorna az a fizioterápiás módszer, - reumatológiai, ortopédia, schroth, gerinctorna kezelések - amelyet a mozgásszervi betegségek, mozgásszervi elváltozások, sérülések kezelésére alkalmazunk. A gyógytornáról részletesen itt olvashat. >>Gyógytorna, amely a hátfájás, derékfájás, gerincfájdalom, gerincsérv kezelése konzervatív úton: gyógytorna, gyógymasszázs, McKenzie módszer, McKenzie torna. Egészségügyi magánrendelőnkben, a Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft-nél elérhető kezelések: gyógymasszázs, gyógytorna, gerincsérv, McKenzie, McKenzie módszer, gyógymasszázs, gerincbántalmak, hátfájás, derékfájás, gerincfájdalom, fő tevékenysége a gerinc megbetegedések diagnosztikája, konzervatív kezelése, az esetleges műtétekre való felkészítés és utókezelés.

Testharmónia

Testharmónia

Szakmai tevékenységünket, egészségnevelő programjainkat különböző alapítványok, fitness, wellness klubok tevékenységeibe integrálva, illetve alkalomszerűen kulturális programokban és televíziós adásokban valósítottuk meg. Programunk résztvevői különböző korosztályú, egészségi és fittségi állapotú felnőttek és gyerekek. Ezen egészségnevelő és mozgásfejlesztő tevékenység végzése közben saját érdeklődési területünknek megfelelően alakítottuk egyéni szakmai utunkat (tánc, sport, gyógytorna, rekreáció) és bővítjük folyamatosan tudásunkat a terápiák és a fejlesztési lehetőségek területéről. Szakmai programjaink körvonalazódásával merült fel bennünk annak igénye, hogy megvalósítsuk saját rekreációs célkitűzéseinket. Célunk egy átfogó, mozgásnevelő, egészségmegőrző és betegség megelőző program kialakítása mozgásos és kulturális programok segítségével. Feladatunknak tarjuk, hogy olyan mozgásprogramokat dolgozzunk ki, amely segítséget nyújt - már a legkorábbi időszaktól, születéstől kezdve a teljes életkoríven át - gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt - a tudatosabb és egészségesebb életmód kialakításában.

Váliné Fekete Szilvia

Váliné Fekete Szilvia

Váliné Fekete Szilvia - tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező klinikai gyógytornász, egészségügyi szaktanár. 1989-ben érettségizett a móri Táncsics Mihály Gimnáziumban. 1995-ben végzett a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász-fizioterapeuta szakán. 2008-ban diplomázott a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának egészségügyi szaktanári szakán (MSc). 2003 óta szerkesztője az orvosAneten.hu / orvosiLexikon.hu ismeretterjesztő egészségügyi webportálnak, szakmai vezetője a gyógytornafórum.hu online tanácsadó fórumnak.

Tuti menü